Tulosta tämä sivu

Tervetuloa Karkkilan Reserviläiset ry:n kotisivuille

May 27, 2015

AIMO-CUP


Tervetuloa Karkkilan Reserviläisten ja Reservinupseereiden jäsenten väliseen pistooliammunnan pudotuscupkilpailuun, joka käydään Kovelon pistooliradalla la.13.6. klo 10.00 alkaen!
Kategoria: Yleistä
Kirjoittaja: jone

Tervetuloa Karkkilan Reserviläisten ja Reservinupseereiden jäsenten väliseen pistooliammunnan pudotuscupkilpailuun, joka käydään Kovelon pistooliradalla la.13.6. klo 10.00 alkaen!

Kilpailu on lajissaan toinen, joten perinteestä on kyse. Kisa käydään Karkkilan Reserviläisten ja Res.Upsien kesken, joka kantaa nimeä AIMO-CUP. Perinnekisan säännöt ovat tämän kilpailuselvityksen jälkeen. Kilpailun suojelijana ja alkulaukauksien ampujana toimii Karkkilan Reserviläisten kunniajäsen Aimo Liljegren. Kilpailun pääpalkintona on Auto-Kehän lahjoittama kiertopalkintopokaali, johon tulee kilpailun voittajan nimi kaiverrettuna. Palkintoina on lisäksi kolmen parhaan ampujan mitalit, sekä muita palkintoja/tuotteita.

Säännöt:Ilmoittautumisen yhteydessä kilpailijat arvotaan taistelupareiksi, jotka ampuvat oman kilpasuorituksensa yhtäaikaisesti, kukin tstpari omiin tauluihinsa kymmenen laukausta. Ampumapaikka on pistoolikatos ja am.et. 25 m. Ampuma-aika on kaksi minuuttia. Pareista paremman tuloksen saaneet  jatkavat toiselle kierrokselle uudelleen arvottuina tstpareina. Ammunta jatkuu samalla tavalla samoilla laukausmäärillä ja käytössä olevalla ajalla siihen saakka, kunnes kaksi parasta ampujaa on saatu selville. Jokaiselta ampumakierrokselta mukaan seuraavaan kierrokseen pääsee ”lakiluuser”, eli pudonneista parhaimman tuloksen ampunut kisailija

Finaalissa ampuu kahden parhaan ampujan lisäksi ns. ”OnnenPekka”, joka on poispudonneiden viimeisen kierroksen ampujien joukosta esille noussut parhaan tuloksen ampunut kilpailija. Nämä kolme ampujaa ratkaisevat keskinäisen mitalijärjestyksen. Voittaja saa haltuunsa Aimo-cup kiertopalkinnon seuraavaan Aimo-cup kisaan saakka.
Käytettävät pistoolit ovat pienoispistooli cal. 22 – Palvelusase 9 mm. (Revolveri ei kuulu kilpailukalustoon) Pistooleissa ei saa olla aputähtäimiä, kuten kiikari, eikä olkatukia. Kaulanauhaa ei myöskään saa käyttää. Ammunta on suoritettava  joko yhden tai kahden käden otteella.

Osallistumismaksu on 5e radan kausimaksun maksaneilta ja muilta 10 e (ratamaksu+osallistumismaksu). Maksu suoritetaan paikanpäällä ennen kilpailua ja se oikeuttaa koko kilpailun ajan ammuntaan kilpailun edetessä. Aseet ja patruunat ovat omakohtaisia tai kilpailupaikalla lainattuja. Yhdistyksen Ruger 22 + patruunat ovat käytössä omakustannehintaan.

Turvallisuus:Rata-alueella noudatetaan ratayhdistyksen antamia turvamääräyksiä, kilpailun johdon antamia turvamääräyksiä sekä ampumaturvavakuutuksessa vaadittuja ampujakohtaisia turvamääräyksiä. Henkilökohtaiset suojaimet, joita ovat kuulosuojaimet sekä silmäsuojaimet vaaditaan kaikilta ampujilta.

Aikataulu:

Klo 9.30 alkaen: Ilmoittautuminen ja tstparien arvonta radan portilla

Klo 10.00 Kilpailun avauslaukaukset; Aimo Liljegren

Klo 10.15 Kohdistusammunnat, jos on tarvetta

Klo 10.30 alk. Ensimmäinen kilpasarja, viisi (5)tstparia, jonka jälkeen edetään aloituspareista finaaliin. Palkintojen jako välittömästi tulosten selvittyä

Klo 15.00 Rata sulkeutuu

Kilpailupaikalla makkaranpaistonuotio taukoalueella ampumakatoksen takana, ellei kuivuus ole esteenä.Mikäli tämän kilpailukutsun suhteen on kysyttävää tai huomautettavaa tai selkeää virhettä, ottakaa yhteyttä mahd. pian joko s-postilla  ke 10.6.mennessä (1.6.-5.6. olen poissa koneen äärestä!), tai puhelimitse nro 040/76 79 787 aina perjantaiaamuun 12.6.  klo 10.00 saakka.

Tehdään tästä kisasta joukolla kunnon kisa!

Tervetuloa!